Fortrydelsesret og returnering

Forsendelse og dag til dag levering

Ved bestilling inden kl. 15.00, hvor det bliver betalt med kreditkort, sender vi pakken samme dag. (dog nogen varer 2-5 dage). I udsalgsperioder, ferie og weekender kan den dog være lidt længere.

Forsendelsen sker med alm. pakke PostNord. Ifølge PostNord egen brevkvalitet er der 94% sandsynlighed for, at du vil modtager pakken dagen efter (dag til dag levering). 

I juleperioden kan leveringstiden dog være længere grundet juletravlhed.

NemRetur

Vi har gjort det nemt for dig, at sende varer retur til os. Vi har vedlagt en returlabel i din pakke, hvor du kan sende din pakke forsikret direkte til os og den kan spores hele vejen fra afsender til modtager. 

NemRetur servicen koster kun 49 kr. og som sagt bliver din pakke sendt forsikret direkte til os. Pakken kan spores via Truck&Trace; og beløbet bliver fratrukket dit tilgodehavende. 

Ønsker du at benytte vores NemRetur skal du blot sætte den vedlagte pakkelabel på pakken og sende til os. 

Ved returnering på andre måder, er du ansvarlig for at sende pakken som " pakke med omdeling " således, at pakke leveres på vores firmaadresse, da vi ikke har mulighed for at afhente returpakke på pakkeshops eller posthuse.

Ombytning

Vi ombytter ikke til andre varer, men tilbagebetaler altid pengene for returvarer. Ønsker du en anden vare, skal du derfor gå ind i shoppen og bestille den. Dette gør vi for at sikre, at din vare leveres hurtigt, og matcher dit køb.

Fortrydelsesret

Du har 14 dages returret, fra den dag du modtager din vare i pakkeshoppen. Returnerer du herefter kan vi desværre ikke godtage din retur.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. 

Såfremt du ønsker at returnere en vare, som er betalt med gavekort eller tilgodebevis / rabatkupon, refundere vi ikke penge, og der vil i stedet blive udstedt et nyt tilgodebevis / rabatkupon. 

Bemærk venligst, at du kun må bruge varen til prøvning - eksempelvis som man normalt gør i en almindelig butik.

Produkter der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt, eller er påført dyrehår – kan ikke returneres.

Beløbet skal ifølge forbrugerreglen tilbagebetales inden der er gået 14 dage fra modtagelsen af varen, vi bestræber os dog på at tilbagebetale pengene umiddelbart efter modtagelsen af returvaren/varer. 

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Ved køb af tøj kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor emballagen med retur, for at væres sikker på, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.


Hvis du ikke har hentet din pakke eller har skrevet forkerte oplysninger, og vi derfor får pakken retur fra PostNord, forbeholder vi os retten til at debitere dig for omkostningerne der er opstået i forbindelse med dette. Retur og håndteringsomkostningerne er på 139 kr.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Bor du i andet land end Danmark og du valgt forkerte størrelser eller lever varerne ikke op til din forventning? Ønsker du at modtage varerne retur hurtigst muligt, anbefales det at du afgiver ny ordre og sender de modtagne varer retur og får pengene tilbage, omkostninger til returnering og fragten for det nye varer skal du selv afholde. Der må forventes en længere ekspeditionstid på op til 14 hverdage på returvarer.

OBS!! Retur og håndteringsomkostningerne for specialbestillingsvarer (f.eks. fremstillet til ordre eller importeret specielt for en bestemt kunde) er på 200 kr.

Reklamation og varereturnering

Du har pligt til, som kunde, at returnere varen til os i væsentlig samme stand og mænge, som ved modtagelse. Alle tags/mærker skal være på varen ved returnering.

BEMÆRK: Du kan miste dit købsbeløb helt, hvis du sender retur efter 14 dages returret (gældende fra modtagelsesdatoen) eller hvis varens værdi er forringet, fordi:
- Du reelt har taget varen i brug.
- Hvis mærkat/label er aftaget helt eller delvist, eller hvis den mangler.
- Den er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den.
- Du har håndterede varen på anden måde, end det var nødvendigt, for at du kunne fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer.
- Du har ikke fulgt de begrænsninger i fortrydelsesretten, der følger af plombering, varetype m.m.