Fortrydelsesret og returnering

Forsendelse og dag til dag levering

Ved bestilling inden kl. 15.00, hvor det bliver betalt med kreditkort, sender vi pakken samme dag. (dog nogen varer 2-5 dage). I udsalgsperioder, ferie og weekender kan den dog være lidt længere.

Forsendelsen sker med alm. pakke PostNord. Ifølge PostNord egen brevkvalitet er der 94% sandsynlighed for, at du vil modtager pakken dagen efter (dag til dag levering). 

I juleperioden kan leveringstiden dog være længere grundet juletravlhed.

NemRetur

Vi har gjort det nemt for dig, at sende varer retur til os. Vi har vedlagt en returlabel i din pakke, hvor du kan sende din pakke forsikret direkte til os og den kan spores hele vejen fra afsender til modtager. 

NemRetur servicen koster kun 39 kr. og som sagt bliver din pakke sendt forsikret direkte til os. Pakken kan spores via Truck&Trace og beløbet bliver fratrukket dit tilgodehavende. 

Ønsker du at benytte vores NemRetur skal du blot sætte den vedlagte pakkelabel på pakken og sende til os. 

Ved returnering på andre måder, er du ansvarlig for at sende pakken som " pakke med omdeling " således, at pakke leveres på vores firmaadresse, da vi ikke har mulighed for at afhente returpakke på pakkeshops eller posthuse.

Ombytning

Vi ombytter ikke til andre varer, men tilbagebetaler altid pengene for returvarer. Ønsker du en anden vare, skal du derfor gå ind i shoppen og bestille den. Dette gør vi for at sikre, at din vare leveres hurtigt, og matcher dit køb.

Afhentning i butik

Varerne kan købes i webshoppen og herefter afhentes i vores butik i Esbjerg

Fortrydelsesret

Der er 14 dages returret på alle varer.

For at oprette en returnering logger du ind på “min konto” med e-mailadresse og adgangskode inden 14 dage fra modtagelse af pakken.
I ”ordre historik” vælger du hvilken ordre, du ønsker at returnere en vare fra og angiver årsagen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. For praktiske detaljer - se punktet "Reklamation og varereturnering".

Bemærk venligst, at du kun må bruge varen til prøvning - eksempelvis som man normalt gør i en almindelig butik.

Produkter der har været påført parfume, makeup/sminke, været udsat for røglugt,eller er påført dyrehår – kan ikke returneres.

Efter vi har modtaget dit fortryd køb, overfører vi penge tilbage 2-5 dage efter.

Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt. Ved køb af tøj kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi. Send derfor emballagen med retur, for at væres sikker på, at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Hvis du ikke har hentet din pakke eller har skrevet forkerte oplysninger, og vi derfor får pakken retur fra post Danmark, forbeholder vi os retten til at debitere dig for omkostningerne der er opstået i forbindelse med dette. Retur og håndteringsomkostningerne er på 139 kr.

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.

Bor du i andet land end Danmark og du valgt forkerte størrelser eller lever varerne ikke op til din forventning? Ønsker du at modtage varerne retur hurtigst muligt, anbefales det at du afgiver ny ordre og sender de modtagne varer retur og får pengene tilbage, omkostninger til returnering og fragten for det nye varer skal du selv afholde. Der må forventes en længerre ekspeditionstid på op til 14 hverdage på returvarer.

Reklamation og varereturnering

Du har pligt til, som kunde, at returnere varen til os i væsentlig samme stand og mænge, som ved modtagelse. Alle tags/mærker skal være på varen ved returnering.

I tilfælde af værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes dette beløb. Jollyyoung sælger udelukkende nye varer, dvs. at en evt. værdiforingelse altid vil beløb sig til 100% af varens værdi (købelovens mangelregler anvendes).

Ved returnering er det vigtigt, at du vedlægger den kvittering du modtog sammen med din vare ved levering (eller kopi heraf). Vi krediterer dit betalingskort købesummen, når vi modtager den.


Follow us on Instagram

Menu

Top