Katalog

Aktiverede filtre:
Kategorier
Farve
Størrelse
Viser 1 - 32 af 42 varer

Jakker og Blazer 

Jakker til damer

Der er altid behov for en flot jakke uanset anledningen. Når vejret skifter fra sommer til efterår og vinteren skifter til forår, så har man brug for en overgangsjakke. Derfor har vi mange forskellige typer og varianter af overgangsjakker. Dertil skal man bruge tykkere og varmere jakker om vinteren, så de kan stå imod det kolde vintervejr. Hos Jollyyoung har vi jakker, der er korte og midi jakker samt de smukkeste frakker. Her finder du moderigtigt og praktisk overtøj, som passer til hele året. I vores sortiment finder du både jakker i stærke karakteristiske farver, men også jakker i neutrale og klassiske farver.

Jakker til alle stilarter

Vi har et hav af forskellige jakker, hvad enten du lede efter en kort, lang, bred eller smal jakke. Vi har flotte blazere i feminine designs, der passer både til habitbukser når du skal være nobelt klædt på til arbejdet, men vores blazere er også flotte til et par jeans når du skal i byen. Se også vores unikke aviatorfrakke og vores jakker i imiteret læder og vores kunstige pelse i mange afskygninger.

Prisvenlige jakker

Vi kan garantere at du kan finde noget, der passer til dig på vores side. Vi har både funktionelle jakker, der er flotte og du kan genbruge sæson efter sæson. Vores vision er at have mange forskellige jakker, som du kan anskaffe til overkommelige priser. På den måde behøver du ikke nøjes med én enkelt frakke, men derimod flere. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at sprede moden!

Klassiske blazer jakker

Går du efter en traditionel blazer jakke, så er det typisk i farverne sort, hvid, grå eller mørkeblå. De vil alle have en simpel lukning foran med et par simple knapper. Vi kan godt lide den klassiske stil, men vi er også fan af blazer jakker der er anderledes. Derfor kan du blandt andet finde blazer jakke i pink, ternet, perler mm. Mange af vores blazere er ny moderne fortolkninger og kan ikke lukkes. Det er meningen at denne moderne blazer skal være åbenstående og at man tager den på udover en flot silketop eller en almindelig T-shirt alt efter anledningen.

Blazere til enhver anledning

Hvis du skal være lidt finere end normalt kan du tilføje en flot halskæde, et tørklæde, tage en nederdel på eller bruge stiletter til den. Skift kondiskoene ud med stiletter og t-shirten ud med en blondetop. På den måde kan du pifte udseendet op fra at være hverdags flot til at være festklar. Du kan skabe yderligere blikfang med skarpe farver, der kan skabe en skarp kontrast. Blazere er et musthave i din garderobe og du kan sammensætte den med næsten alle typer beklædninger lige fra jeans til nederdele og kjoler.

Follow us on Instagram

Menu

Top