Katalog

Aktiverede filtre:
Kategorier
Farve
Størrelse
Viser 1 - 32 af 84 varer

Bukser & Shorts 

Stort sortiment af bukser

Hos Jollyyoung har vi et stort udvalg af flotte og moderigtige bukser. Vi har altid mange forskellige varianter, så du med sikkerhed kan finde noget, som passer til dig. Se vores udvalg af habit bukser, højtaljede bukser, sweat pants, leather pants, moderne klassikere, afslappede basics, trendy musthaves og mange flere! Vi sørger altid for at du får de bedste priser, så du kan få mere for pengene hos Jollyyoung. Alle kvinder har forskellige pasformer og det kan derfor variere meget, hvilken størrelse du skal bruge og hvilken form, der passer dig bedst. Vi har også et stort udvalg af tøj og sko, som du kan sammensætte dine bukser og shorts med. Se vores udvalg af Bodystockings, Shorts, Toppe, Jakker & Blazere, Cardigans, stiletter, sneakers, støvler og meget mere.

Flotte højtaljede bukser

Alle kvinder burde have et par højtaljede bukser i deres garderobeskab. Højtaljede bukser giver dig en smallere og tyndere talje og vil ofte være udstyret med bindebånd for at fremhæve dette endnu mere. Du kan blandt andet finde vores unikke stribede højtaljede bukser, mønstrede bukser, guld stribede bukser og højtaljede bukser med bindebånd. Sammensæt dine højtaljede bukser med en flot løs top, t-shirt eller bodystocking, som kan sættes ned i bukserne og give dig et slankere look. Du kan bære dem både til hverdag og til fest og tone det op og ned med accessories og toppe.

Læder- og ruskinds bukser

En sikker vinder i en kvindes garderobe er et par læderleggings, imiterede skindbukser og ruskindsbukser. Vi har imiterede læderbukser i mange forskellige moderigtige farver. Skal du bruge dem til hverdag kan du anvende et par i en mere neutral farve, som f.eks. sort. Skal du bruge dem til fest, kan du bruge et par i en anderledes mere kraftig farve, som blandt andet bordeaux farvet. Du kan sammensætte dine læderbukser med en flot løs bluse eller en skjorte, som kan sættes ned i dine bukser. Skal du have et mere neutralt look, kan du sammensætte dit outfit med et par sneakers for at nedtone dit udseende. Skal du derimod ud med pigerne kan du tage et par stiletter på til, for at skrue op for dit look.

Glimmer bukser

Udskift dine læder bukser og chinos med et par flotte glimmer bukser i mange forskellige farver, der kan give dig et unikt look, som er svær at matche. Vi har både højtaljede bukser med glimmer og buksedragter i glimmer, der er designet til at fremhæve alle de flotte kvindelige former. Enkelte af vores buksedragter er også udstyret med et bælte, som kan fremhæve din talje på den flotteste mode.

Stribede bukser

Nogle af de mest solgte bukser i vores webshop er vores stribede bukser. Det er super cool og moderne look, som disse bukser kan give dig. Du kan finde dem med mange forskellige stribede farver, der gør det muligt for dig at skabe mange forskellige udtryk med kun ét par bukser. Du kan tilføre skjorter og bluser i stærke farver, hvis du gerne vil have et anderledes og unikt look, når du skal i byen. Skal du bruge dem til hverdag kan du derimod tilføre nogle mere neutrale farver, så bukserne taler for sig selv. Vælg eventuelt sko, der matcher i farverne til dine striber i bukserne, for at give et mere ensartet udtryk.

Follow us on Instagram

Menu

Top