Katalog

Aktiverede filtre:
Kategorier
Farve
Viser 1 - 12 af 12 varer

Sko 

Se vores sortiment af Stiletter, Pumps, Højhælede sandaler, Sneakers, Støvler, Flade sko, Loafer, Overknee støvler til gode priser, som fås i mange varianter og farver.

Stiletter

Stiletter har gennem flere årtier været populære. I dag er stiletter blevet til et feminint symbol og et musthave i næsten alle kvinders garderober. Det er ikke kun i byen til en kjole at du kan bruge dine stiletter. Du kan også bruge dem til et par denim bukser, og en flot bluse.  Stiletter kan anvendes til meget forskelligt tøj og behøver ikke kun at være til et festligt arrangement. Du kan også have dem på når du er på arbejde til et par jeans og en skjorte.

Pumps

Høje hæle kan få enhver kvinde til at se feminin ud. Uanset, hvad du har på til, vil et par stiletter fremhæve din kvindelige side. Det er især dine legge, som vil fremhæves og gøre dine ben længere og slankere. Pumps minder meget om almindelige stiletter. Det som adskiller sig er en forstærket sål, som er tykkere end i en stilet. Dette gør dem lettere at gå i og gør dem mere behagelige at have på. Er du usikker på, hvilken stil, der passer til din garderobe, kan du gå efter nogle, som er mere simple i en farve, som vil passe til alt dit tøj. Et par sorte eller grå stiletter og pumps kan altid bruges uanset om du er iført en flot kjole eller et par jeans. Derfor vil du kunne finde de smukkeste pumps og stiletter i vores sortiment. Vores kollektion indeholder mange forskellige variationer af modeller og farver. På den måde kan du altid finde et par, som passer til din stil.

Loafers

Er du ikke til høje hæle, så har vi også et stort udvalg af flade sko, der kan give det samme udtryk, som stiletter og pumps kan gøre. Vores loafers er ikke kun flotte og elegante at se på, de er også behagelige at være iført. De flotte loafers til damer er ubesværede at få på og kan derfor er de blevet et stilet symbol på kvindelige sko. Vi udbyder disse lækre loafers til fordelagtige priser og er et fornuftigt alternativ til de feminine høje sko. Når du først har købt denne type sko, vil du aldrig have dem af igen. De er lette nemlig ikke kun flotte, men de er også meget lette at få på.

Sneakers til kvinder

Sneakers er ikke altid sport kondisko, de kan også være meget feminine. De er næsten et fast sortiment i alle kvinders garderober og kan matches til næsten alle outfit. Sneakers er flotte til et par jeans og en t-shirt, men også til en kjole om sommeren. I vores sortiment kan du blandt andet finde kondisko med en solid gummisål og striber.

Follow us on Instagram

Menu

Top