Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 32 af 117 varer

Gallakjoler 

Elegante gallakjoler

Når du skal til festlige begivenheder, der kræver en kjole ud over det sædvanlige, så har vi det helt rigtige til dig. Se vores store udvalg af feminine og elegante gallakjoler, der passer til enhver anledning. Skal du eksempelvis til galla fest eller bryllup, så forventes det at du har noget elegant på. Her vil vores smukke maxikjoler være perfekte! Vi har gallakjoler, i mange forskellige neutrale og klassiske farver, der vil give dig lyst til at have den på til alle fester.

Gallakjoler til gode priser

Vi håndplukker alle vores kjoler, så vi er sikre på at kjolerne lever op til de forventninger og krav vi har til kvalitet og holdbarhed, samt udseende. Vi vil gerne skabe en personlig og stilet garderobe til dig uden at det koster dig en formue. Derfor har vi valgt at køre med nogle priser, der er lette at have råd til. Det er vigtigt for os at du føler dig fin til de festlige begivenheder og føler at du har fået noget for dine penge.

Gallakjoler med udskæringer

Vi har mange forskellige gallakjoler. Vi har simple og mere nuancerede gallakjoler med fine finesser. Det er vigtigt for os at have noget til enhver smag. Derfor kan du også finde gallakjoler med udskæringer i vores sortiment. Kjoler med udskæringer er lidt mere sensuelle og man skal derfor tænke meget over, hvad man skal bruge den til. Men det så sagt, så er de noget af det smukkeste! Udskæringerne kan nemlig give kjolen et spil, så du skiller dig ud fra mængden på en feminin og elegant måde. Se blandt andet vores kjoler med flæser, der går op i foran eller vores kjoler med slids.

Dekorative gallakjoler

Vores gallakjoler er meget flotte og specielle. Derfor kan du skabe et mere personligt look med en gallakjole fra Jollyyoung. I vores sortiment kan du blandt andet finde gallakjoler, der er besat med dekorative sten, perler eller har høje slids. Nogle af vores kjoler er en blanding mellem midi- og maxi kjoler. Selve kjolen er en midikjole, men har et påsat slæb bagpå kjolen, så det ligner en maxikjole.

Gallakjoler i mange farver

Gallakjolen er en traditionel beklædningsgenstand og mange har forskellige holdninger og meninger om, hvordan disse skal se ud. Derfor har vi valgt at have stor diversifikation i sortimentet. Kropstyper er ikke identiske. Nogle vil være æbleformet og andre pæreformede etc. Hos Jollyyoung stræber vi efter at have noget til alle kropstyper. Er du høj og tynd og mangler lidt former har vi gallakjoler, med høj talje, der giver dig en flot timeglas figur og fremhæver din talje på en elegant måde. Har du derimod en kurvet og fyldig krop så har vi både tætsiddende og løstsiddende kjoler, der fremhæver både bagdelen og brystpartiet.

Accessories til din gallakjole

Skal du til en rigtig gallafest, så er det altid godt at have sine accessories på plads. En klassiker til din gallakjole er f.eks. et par lange handsker en flot halskæde og nogle flotte stiletter. Vil du gerne køre det klassiske look helt igennem, så er de klassiske stiletter i enten sort, sølv eller guld, men det er også flot i nogle pangfarver, hvis man vil bryde med det klassiske look.

Gallakjoler med eller uden ærmer

Hos Jollyyoung finder du et stort udvalg af gallakjoler i mange forskellige varianter. Du kan finde gallakjoler, der er uden ærmer, nogle med stropper og andre der er langærmede. Det er meget forskelligt om man er til kjoler med ærmer og derfor har vi mange forskellige varianter. Vil du gerne have lange ærmer i din kjole, men er bange for det vil blive for varmt at have på, så kan du vælge en kjole med blondeærmer. På den måde har du dine ærmer, men du kan stadig ånde i den.

Follow us on Instagram

Menu

Top