Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 22 af 22 varer

Buksedragt 

Elegante buksedragter og jumpsuits

Buksedragt, jumpsuits eller playsuits? Alle kender den skønne beklædnings genstand, som har indtaget modeverdenen de seneste år. Vores buksedragter er sæsonens hotteste trend. Det er den perfekte kombination af bukser og top, der giver en flot helhed. En buksedragt er en sammenhængende top og underdel, der giver en flot helhed. Du behøver derfor ikke få tøjkrise over, hvilke bukser der matcher din top.

Spar tid på at style dit outfit

Når du anskaffer dig en jumpsuit, kan du spare meget tid på din daglige tøjkrise. Du får så at sige ”alt i en”, fordi din top sidder sammen med dine bukser. Det er både en simpel og elegant måde at udnytte din tid bedre, når den er knap. De fås i mange forskellige farver og modeller samt materialer. Hos Jollyyoung finder du buksedragter, der har lange bukseben, shorts, med tynde stropper og lange ærmer.

Buksedragt om sommeren og vinteren

Du kan bruge din moderigtige buksedragt både sommer og vinter. Den flotte beklædning kan nemlig anskaffes med både lange bukseben og lange ærmer, som er lækker at have på om vinteren. Til Gengæld kan du også finde nogle modeller med shorts og tynde stropper, som en top, der er elegant og let at have på om sommeren. Det giver et personligt look, hvis du kan sammensætte den med en flot blazer, nogle flotte stiletter og nogle accessories.

Jumpsuit til hverdag og fest

En buksedragt er enkel i designet og kan derfor også anvendes til mange forskellige begivenheder. Vælger du en stilet udgave, med ensartede farver, kan du bruge den både på kontoret og til festlige begivenheder. Vælger du modellerne med similisten, blonder og farvede udgaver er du klar til fest og farver når du skal ud og gøre byen usikker med veninderne. Hos Jollyyoung har vi mange forskellige styles. Se blandt andet vores højhalsede jumpsuits eller vores buksedragter med svag i benene. Vi har også ”todelte” jumpsuits, der er short i en farve og toppen i en anden. Disse giver et sporty look, som du kan anvende i hverdagen.

Follow us on Instagram

Menu

Top