Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 9 af 9 varer

Cardigan 

Stort udvalg af cardigans

Hos Jollyyoung går vi op i at have et bredt sortiment i premium kvalitet. Derfor kan du finde et unikt sortiment af cardigans i et hav af forskellige designs, farver og størrelser. Vejret i Danmark er meget omskifteligt og det kan derfor være en god ide at have et bredt udvalg af cardigans i din garderobe. Det er ikke kun om vinteren at det er lækkert med en blød og varm trøje. Vi fører mange forskellige længder og designs, så du også kan bruge dem om sommeren. Tag f.eks. en kort cardigan udover din sommerkjole eller bind den rundt om dine skuldre for at give lidt ekstra varme.  Vi har cardigans i mange forskellige tykkelser, der giver dig en god variation af varme trøjer.

Strikkede cardigans

Du kan finde mange forskellige typer af cardigans, men vi er vilde med e strikkede cardigans. Det giver mere varme og ser eksklusivt ud. Du kan have dem på udover en casual t-shirt til et par jeans og et par jeans. Brug den både sommer og vinter til alle typer jeans og toppe. Det er ikke kun en beklædning i et flot design, det er også en super praktisk en. Du kan have den med dig overalt, fordi den ikke fylder, men du kan også binde den rundt om dine hofter eller skuldre, når du er færdig med at have den på, men ikke vil gå med den i hånden. En strikket cardigan er et flot stykke mode, når du eksempelvis bærer den udover en tynd skjorte om vinteren. Det ser casual ud på en feminin og elegant måde, som er svært at efterligne med andre bluser. Det ser godt ud til et par habitbukser, såvel som et par jeans.

Lange cardigans

Søger du noget andet end en almindelig cardigan, kan du eksempelvis se vores udvalg af lange cardigans. De giver mere varme i de kolde måneder fordi de går et ekstra stykke længere ned end de normale. De giver også længde til den som bærer. Forlæng dine ben med en lang cardigan og et par høje støvler i de koldere måneder.

Løse cardigans i mange designs

Hos Jollyyoung får du kvalitet for pengene og du kan fylde din garderobe med et utal af forskellige designs. Vi har både nogle, der er feminine, korte, lange og meget mere. Vi går ikke kun ind for praktisk tøj, men også på mode. Vil du se glamourøs, feminin eller casual ud, så afhænger det alt sammen af, hvad du sætter din cardigan sammen med. Tag et kig på vores side og få inspiration.

Follow us on Instagram

Menu

Top