Leggings

Katalog

Aktiverede filtre:
Kategorier
Farve
Størrelse
Viser 1 - 28 af 28 varer

Leggings 

Stort udvalg af elegante leggins

Hos Jollyyoung kan du finde et stort udvalg af elegante og moderne leggins. Vi har et stort sortiment af leggins i mange forskellige stile og designs. Vi har ensfarvede leggins, nogle der ligner jeans og andre der er mønstrede. Leggins, der ligner jeans er også kaldet jeggins og dem kan du finde et stort udvalg af hos os. Vi er vilde med jeggins! De sidder tæt, men kan let forveksles med jeans, på grund af de falske lommer, der er syet ind foran og bagpå. Vores sortiment indebærer blandt andet mønstrede leggins med dyreprint. Du kan mikse og matche dine leggins med vores toppe, t-shirts eller en flot sweatshirt.

Leggins med opløftende effekt

I de senere år er leggins blevet en fast genganger i modeverdenen. Disse tætsiddende bukser kan bruges både til hverdag og fest. Vores mange varianter gør at de er lette at sætte sammen med alt slags tøj lige fra toppe til kjoler. Skal du have en kjole på, men de er for koldt til strømpebukser, kan du tage et par stilede elegante leggins på. Vores leggins kan ikke kun bruges under en kjole, men også som sportsbukser. De tætsiddende bukser gør det let at bruge dem som træningsbukser fordi der er god bevægelse i dem.

Leggins med mønster

Hos Jollyyoung er alle vores leggins lavet af eksklusive materialer. Det tynde stof med høj elasticitet som leggins er lavet af gør dem lette at dyrke fysisk aktivitet i. De elastiske bukser gør dem lette at bevæge sig og behagelige at have på i længere tid af gangen. Hvad enten du bruger dine leggins til træning eller til dit outfit i byen, så kan du med garanti finde nogle du kan lide hos Jollyyoung. Nogle af de leggins vi har i sortimentet, indebærer modeller med dyreprint og army print. Hos Jollyyoung sørger vi altid for at have moderigtigt tøj.

Follow us on Instagram

Menu

Top