Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 16 af 16 varer

Jeans 

Jeans til kvinder

Kvinder har brug for et stort udvalg af bukser. Derfor har vi hos Jollyyoung samlet et unikt sortiment af bukser, som du kan vælge imellem. Vores sortiment består blandt andet af jeans med huller, mønstrede jeans, stribede jeans, højtaljede bukser og Freya Love Pants.

Det er vigtigt for alle kvinder at have bukser, som du kan bruge til alle lejligheder uanset om de er festlige eller om det er til at have på når du er på arbejde. Vi har bukser og jeans i mange varianter, som du kan passe til alle bluser, skjorter og toppe.

Style dine jeans med accessories

Hos Jollyyoung finder du bukser, som du kan bruge til både kondisko, stiletter og støvler. Alt efter, hvad du sammensætter dine bukser med kan du skabe et elegant og sofistikeret udseende. Du kan også gøre dit udseende mere sporty alt efter, hvad du har på. Kombiner eksempelvis dine jeans med en trøje og et par sneakers og du vil få et sporty udseende. Iføre du dig et par stiletter og en skjorte, så vil du skabe et sofistikeret og feminint udseende, som du kan gøre brug af til både kontor og til byen. Tilføj accessories, som f.eks. øreringe, halskæder eller armbånd og du vil kunne gøre dit udseende mere glamourøst.

Mønstrede bukser og stribede bukser

I vores kollektion finder du et udvalg af bukser til damer i mange forskellige modeller, nuancer og stilarter. Du kan på den måde altid finde noget, som du kan bruge uanset, hvad du skal bruge det til. Du kan gøre dit udseende både råt, elegant og feminint med vores varierede sortiment af bukser og jeans. I vores sortiment finder du blandt andet bukser med mønstre, bukser med striber, der er anderledes end mange andre har. Uanset hvilken stil du har, så har du muligheden for, at finde et par jeans, som vil passe perfekt til dig.

Denim Shorts, Knickers og nederdele

I vores sortiment finder du også flotte moderne shorts i forskellige farver og varianter. Se blandt andet vores nederdele i denim, og leopard, som er højtaljede og giver dig de perfekte kvindelige former, som du ikke altid kan få frem med almindelige bukser. Vi har også et stort sortiment

Freya Love Pants

Freya Pants er push up leggings, der giver dig en perfekt shaping effekt. Føl dig smuk og feminin i vores opstrammende bukser. Med denne type bukser, vil du få flotte former, som fremhæver dine balder og din talje samt lår. Disse bukser vil blive dit kæreste eje, når først du har fået dem. Freya Love Pants har en udglattende effekt, der vil bevarer dine naturlige kurver.

Follow us on Instagram

Menu

Top