Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 25 af 25 varer

Freya Love Pants 

Her ser du udvalget af vores bedst sælgende shape up leggins som vi har døbt Freya Pants. Jollyyoung er eksklusive forhandlere af Freya Pants, hvilket betyder at vi er de eneste i Danmark, der sælger dem. Det er derfor kun hos Jollyyoung at du kan shoppe disse populære eksklusive bukser.

Freya Love Pants – Opstrammende effekt

Freya Pants er push up leggings som giver en perfekt shaping effekt og hjælper på den dårlige samvittighed med manglende træning!. Føl dig smuk, eftertragtet og godt tilpas i vores opstrammende bukser. Med disse numse bukser vil du blive belønnet med flotte former og mere fremhævede balder, talje og lår. Det er svært at komme uden om kvaliteten på disse Freya Love pants og vi garanterer at har du først fået dem på, vil du ikke have dem af igen. Disse bukser bliver dit kæreste eje, når du først har anskaffet dig nogle.

Freya Love Pants i mange varianter

Hos Jollyyoung har vi udvalgt mange varianter af disse flotte bukser. Vi har de opstrammende bukser i både denim, leggins og træningsbukser. Træningsbukserne har vi i mange forskellige mønstre og farver, der er helt med på moden. Freya Pants er også perfekte Fitness pants da de giver baller og lår et naturligt løft så det ligner du har brugt mange timer med squat stangen! Party pants, hverdags leggins og træningstights - Du kan bruge vores Freya Pants til alle anledninger! Vi tør næsten garantere at dette bliver dine nye yndlings bukser!

Fremhæver din silhuet

Vores kroppe er flotte, men det er ikke alt tøj, der vil sidde som vi vil have det og det er ikke sikkert de fremhæver de steder de skal. Derfor er det godt med et par Freya Love Pants, der kan hjælpe dig med at udglattende, og bevare dine naturlige kurver. Med disse bukser, vil du få en bagdel, der vil få alle fyrene til at vendes sig om efter dig. De er syet på en sådan måde at de giver en opløftende effekt, der får din bagdel til at strutte.

Follow us on Instagram

Menu

Top