Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 4 af 4 varer

Bodystocking 

Flotte Bodystockings

En bodystocking et en top, der er forbundet med en trusse. Det er en top, der har en lukkemekanisme mellem benene. Hos Jollyyoung kan du finde bodystockings i mange forskellige typer af stof og modeller. Vores Bodystockings former sig perfekt efter den feminine krop, og fremhæver alle de rigtige former. Når du køber en af disse flotte beklædningsgenstande er du sikker på at din top ikke ryger op fra bukserne og irritere dig. En bodystocking tager du på indenunder en højtaljet nederdel eller et par jeans.

Bodystockings til alle kropstyper

Hos Jollyyoung tager vi forbehold for at ikke alle kvindekroppe er ens og derfor har vi fundet mange forskellige varianter af bodystockings, så du er sikret at kunne finde lige det du leder efter. Vores udvalg indebære blandt andet V-udskræinger, kortærmede, langærmede, højhalsede, bodystockings og enkelte belagt med sten og glitter.

Elegante Bodystockings

Nogle anvender deres bodystockings som en slags undertøj på grund af det tynde materiale mange af dem er lavet af. Mange anvender disse i stedet for en gallakjole sammen med en et par stramme bukser. Vi har bodystockings med blonder og gennemsigtigt stof, der gør dem ideelle til festlige begivenheder. Brug dem eksempelvis til en lang nederdel, for at gøre den mere feminin og elegant eller til et par læderbukser for at gøre det mere råt. Er det til dit hverdags outfit kan du bruge dem til et par jeans. Det er let for dig at udtrykke en personlig stil, hvis du mikser din bodystocking med en lækker blazer, nogle stiletter og en masse accessories.

Langærmede bodystockings

Vores langærmede bodystockings er gode til vintermånederne. Denne type kan fungere i stedet for en langærmet bluse, men den vil frem for blusen blive siddende, hvor den skal resten af dagen. Vi har langærmede bodystockings i mange forskellige typer af materialer. Se blandt andet vores udvalg i velour, nylon og bomuld. Alle har elastiske egenskaber, der gør dem behagelige at have på uanset, hvor dine kvindelige former kommer til udtryk.

Follow us on Instagram

Menu

Top