Katalog

Aktiverede filtre:
Farve
Størrelse
Viser 1 - 22 af 22 varer

Strik 

Stort udvalg af striktrøjer

Hos Jollyyoung har vi et bredt sortiment af striktrøjer til alle garderober. Findes der noget bedre til en sen sommeraften eller en kold vintermorgen end en lækker og blød striktrøje? Vi er vilde med vores sortiment af strikkede pullovers, lange strikkede cardigans, strik toppe, striktrøjer med bare skuldre, strik med mønstre, kortærmede trøjer med flæser, rullekraver, strikkjoler med knapper og ponchoer. Du kan finde dem i alskens farver, som er velegnet til alle farver hår og tider på året. Du kan få alt lige fra en vamset striktrøje til en elegant og lækker strikket cardigan.

Ribstrikket pullover

Når det er vinter i Danmark, kan det være rart med en stor ribstrikket trøje. Derfor kan du finde et bredt udvalg af netop disse hos Jollyyoung. Vi ribstrikkede trøjer i mange forskellige farver lige fra den flotte røde farve, som giver et twist til den neutrale påklædning i vintermånederne. Derudover kan du også finde en klassisk lang ribstrikket sort cardigan, som du kan have på alle tider på året, selv de sene sommeraftener. Du kan få dem i mange forskellige designs og med et hav af forskellige detaljer i udsmykningen alt efter, hvad der matcher din garderobe.

Strikket cardigans

En strikket cardigan er et musthave i alle kvinders garderober. Vi har varianter, der er velegnet til alle kropstyper og andre, som er tætsiddende. På den måde kan du selv vælge, hvad du mener, der passer til dig. Alle vores striktrøjer er unikke med detaljer på hver deres måde, som sikrer dem altid at være på mode. Tag f.eks. en lang cardigan på i strik til et par jeans og en t-shirt. Den lange cardigan giver dig et casual look, som du kan nedtone med et par sneakers eller gøre mere feminint med et par høje støvler.

Striktrøje med rullekrave

Du kan finde strik i mange former, størrelser og design. Vi er specielt vilde med dem, der skiller sig ud, som blandt andet vores mønstrede striktrøjer, men om vinteren er det især vores striktrøjer med rullekrave. Det er en klassiker, som altid vil være på mode og kan passe til stort set alle typer jeans og bukser. Har du valgt en neutral farve, kan du altid gøre rullekraveblusen mere feminin, ved at tilføje lange halskæder, som en kontrast til det neutrale strik. Er du ikke til smykker, men stadig vil skille dig ud, kan du vælge en mønstret trøje.

Striktrøjer uden skuldre

Det, som kan hindre mange kvinder i at købe en striktrøje er at deres former ofte forsvinder i en vamset strik sweater. Derfor kan du nu hos Jollyyoung finde striktrøjer uden skuldre. Vi er vilde med feminine former og derfor kan du nu blive feminin i en striktrøje. Det er langt fra en klassiker, men derimod en trend, som er ved at indtage markedet. Når du er iført denne type trøje, vil dine bare skuldre vise sig igennem striktrøjen og give den et mere sart look.

Follow us on Instagram

Menu

Top